Monday, June 28, 2010

AKTIVITI MUSIM CUTI SEKOLAH.....

( MAJLIS PERKAHWINAN KONCO-KONCHO XTREME GENERATION )

Salam Semua....

Cuti sekolah baru jer berlalu... Banyak aktiviti yang boleh dilakukan bersama keluarga, rakan taulan, sanak saudara & masyarakat setempat sepanjang musim cuti ni. Ada yang merancang untuk pergi bercuti bersama keluarga ditempat2 peranginan, ada yang melakukan aktiviti 'outdoor' bersama rakan taulan, gotong royong membersih kawasan kejiranan & waktu inilah juga adanya sesetengah dari kita yang mengadakan majlis kenduri perkahwinan memandangkan kesesuaian masa bercuti untuk mengumpulkan seluruh kaum keluarga, sanak saudara & rakan taulan.

Sepanjang cuti sekolah ni tidak kurang dari 8 jemputan untuk menghadiri majlis kenduri kahwin & pertunangan yang aku terima. Tetapi tak kesemuanya dapat aku penuhi, memandangkan ada diantaranya jauh & ada juga dalam sehari (sabtu @ ahad ) tu sampai 3 - 4 jemputan.

Apa pun...disini aku nak ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU, SEMOGA IANYA KEKAL ABADI kepada semua saudara mara & rakan taulan yang melangsungkan hari perkahwinan @ pertunangan. Maaf dipohon kepada yang jemputannya tidak dapat dipenuhi & jutaan terima kaseh kerana sudi menjemput. Semoga kalian semua di Rahmati ALLAH SWT.Norazliza & Rusli @ Taiping, Perak

Norazliza & Rusli Moga Berbahagia....


Hilmi & Nurul @ Teluk Intan, PerakSelamat Pengantin Baru Buat Hilmi & Nurul.
No comments:

Post a Comment