Monday, November 1, 2010

Bengkel teknik mencetak baju-t


NAK TAHU BAGAIMANA T-SHIRT DI CETAK?? JIKA INGIN TAHU DAN NAK BUAT INCOME DENGAN AKTIVITI INI SILA BERHUBUNG DENGAN SAYA...PEMBELAJARAN TEKNIK DALAM MASA 1 HARI, PERALATAN DI SEDIAKAN.. ADA MAKAN TENGAH HARI & PETANG, SIJIL AKAN DI BERI DAN T-SHIRT PERCUMA..

*bengkel 1 hari

*welcome

*teori 0900am - 1300pm

*praktikal 14.00pm - 17.00pm

*good luck bye! bye!


Harga rm180.00 (bayaran melalui bank dgn deposit sebanyak rm100 utk cnform & pendaftaran, rm80 baki di bayar pada waktu hadir sebelum bengkel bermula)Harga termasuk makan minum tgh hari dan petang.Sijil dan sehelai t-shirt akan di beri pada penghujung bengkel.


Peserta akan belajar cara-cara menghasilkan cetakan pada sehelai baju-t bermula daripada membuat blok dan seterusnya mencetak.Bengkel bertujuan untuk pendedahan bagaimana sesebuah rekabentuk imej boleh di abadikan pada sehelai baju-t, samada anda ingin belajar untuk membuka perniagaan cetak baju atau sekadar mencari pengalaman dan atau sekadar ingin tahu semuanya terletak pada anda...yang penting saya dapat berkongsi apa yang saya tahu bersama anda dan dapat mengeratkan silaturrahim..


Semoga anda dapat manfaat daripada apa yang akan di sampaikan pada bengkel tersebut.


Sekian, terima kasih.

Tel: 012-5709980 (Jacx)


Kepada yang berminat sila hubungi no. tel diatas bagi pengesahan tarikh & tempat berlangsungnya acara tersebut.

No comments:

Post a Comment